What the Froc Indkøbskurv

Aktuelt

Stor konkurrence på facebook

Vi afholder netop nu en stor konkurrnce på facebook.Vi søger 4 hesteglade personer og deres skønne heste. Vi laver nemlig rigtig mange skilte til hestebokse, og vi skal have lavet nogle postkort, så vi kan få gjort endnu flere opmærksom på dette. Derfor trækker vi lod om 4 flotte skilte, som vinderne selv designer her på shoppen. Såskynd dig ind og deltag på vores facebookside whatthefroc. Vinderne trækkes d.1.3.2017

Læs mere

Vi kommer på STORE HESTEDAG i Roskilde

YYAAHHH! Whatthefroc kommer på Store Hestedag i Roskilde i weekenden 2. -3. sep 2017. Vi glæder os helt enormt til at vise jer vores flotte hesteplakater til boligen, vores skilte, som I kan bruge i hjemmet og til hesteboksen... og andre fine ting vi vil lave klar specielt til jer. Vi er at finde lige indenfor i den store hal. Vi tager al maskineriet med, så I kan få lavet skiltene, mens I venter.

Læs mere

Nye farver

Vi har ny den store glæde at præsentere nye farver i vort plade-sortiment. Lys lilla, beige og lys rød. Se dem under kategorien "køb et færdigt metalskilt/se alle farver på foto".

Læs mere

Endelig kom webshoppen

Endelig blver det nu muligt at designe dine egne matalplader direkte på webshoppen. Som det eneste sted i Danmark... måske i hele verden... byder vi dig ny velkommen til what the frocs univers, hvor du selv kan slippe dine designs løs. Vi glæder os meget til at se, hvad I kan finde på.

Læs mere