What the Froc Indkøbskurv

Vilkår

Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling:

Hos whatthefroc.dk kan du betale med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel.

Betaler du med kort, trækker vi først beløbet fra din konto, når vi afsender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betaler du via bankoverførelse, sendes varen så snart vi har modtaget overførelsen.
Når du betaler med kort, foregår al kommunikation ved brug af en sikker SSL forbindelse. Det betyder, at alle informationer sendes krypteret, så kun PBS kan få adgang til dine indtastede oplysninger. Det er derfor sikkert at handle hos whatthefroc.dk på nettet.

Alle priser på webshoppen er i danske kroner DKK. De er inklusive alle danske afgifter, told og 25% moms. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer.

Levering:

Når du har bestilt de ønskede varer, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.

Da whatthefroc.dk primært sælger unikke produkter, hvori der er indgår en direkte specialproduktion af den unikke vare til kunden, tages der forbehold for forsinkelser i leveringstiden, hvis der opstår mangler på udgangsmaterialer. Vi bestræber os selvfølgelig på, at dette ikke sker. 

Levering 3-5 hverdage.

Der er som udgangspunt altid fragtfri levering. Det er også muligt at afhente varer hos os i Sorø.


Som fragtfirma benytter vi os af Post Danmark.
whatthefroc.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. 

Vi sender pakker i Danmark, men inkludere ikke Færøerne og Grønland. Vi sender ikke ordre til udlandet.  Vi genbruger så vidt det er muligt, genbrugsmaterialer til emballering af vores forsendelser.
Så hvis din pakke fra os ser sjov ud er det fordi vi genbruger kasser fra vores leverandørerog butik, når vi sender ordre ud fra www.whatthefroc.dk 

Reklamation:

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis, og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtig. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamere du inden 2 måneder anses reklamationen altid værende rettidig. Du skal først kontakte os via mail vedhæfte billededokumentation for din klage. Vær opmærksom på der ikke er reklamationsret på perler og andet pynt.

Alle varer bestilt på whatthefroc.dk som er personligt fremstillet til dig, tager vi et foto af. Der er som udgangspunkt ingen reklamationsret på de varer du selv har designet, her på siden, da du ved din godkendelse af disse vilkår, godkender at varen er specialproduceret til dig. Vi afsender ingen special producerede varer med fejl.

Skulle der opstå en skade i forbindelse med forsendelsen, beder vi dig kontakte os via mail, vedhæfte din ordre og billeddokumentation for skaden.


Såfremt reklamationen er berettiget finder vi sammen en løsning, som du er tilfreds med, hvad enten om varen skal repareres, ombyttes, nedslag i prisen eller du skal have penge tilbage. 

Hvis du nægter at tage imod pakken, når den kommer eller ikke afhenter den på posthus, pakke shop mv. opkræves et beløb svarende til de udgifter vi har har ved at få sendt forsendelsen retur med Post Danmark. Når du har betalt denne udgift vil pakken igen fremsendes til dig.

Fortrydelsesret:


Fortrydelsesret gældende for ordrer lagt fra den 13. juni 2014: Hvis du fortryder dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen af dine varer, sende os en mail info@whatthefroc.dk, såfremt du fortryder dele af eller hele ordren. Herefter har du 14 dage til at returnere til os. Varer skal returneres i forsvarlig indpakning. Det er dit ansvar at returvarer når sikkert frem og du afholder selv udgiften til fragt, emballage mv. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes købsprisen til det betalingskort, der blev anvendt ved betaling.

Vi gør opmærksom på at du frasiger dig de 14 dages fortrydelsesret, hvis du bestiller specialfremstillede varer hos whatthefroc.dk. Da disse produkter fremstilles efter dit eget besign og ønsker, og derfor kan whatthefroc.dk ikke sælges videre til en anden kunde. De designs du laver på whatthefroc.dk designselv modul forbliver whatthefroc.dk´s ejendom, og whatthefroc kan frit benytte sig af disse.

Brugte varer:

Det er nu muligt at returnere brugte varer iflg. den seneste lovgivning. Denne ret fraskriver du dig , når du designer varer til personlig fremstilling i whatthefroc.dk´s designmodul. Derfor gælder følgende IKKE for varer, som vi har specialfremstillet til dig.

Der er dog vigtig som kunde, at forstå betydningen heraf. Man skal som kunde behandle varen forsigtigt og har lov til at undersøge samt prøve varen, som hvis man stod i en fysisk butik. Det betyder f.eks. at varen ikke må vaskes, bruges eller leges i eller med. Alle tags og øvrige mærker skal bevares på varen og må ikke fjernes. Overholdes ovenstående ikke eller returneres varen med lugt, pletter, skader eller anden, så vil der ske en stor værdiforringelsens størrelse fra 0 - 100%. whatthefroc.dk vil til enhver tid skulle kunne sælge varen videre til en anden kunde. Og denne kunde skal opleve varen som ny og ubrugt. Ved brug af fortrydelsesretten bedes standardfortrydelsesformular samt kopi af din ordrebekræftelse medsendes. Begge dele bliver sendt sammen med ordren. Standardfortrydelsesformular:(denne formular skal udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: What the froc. v.Nisted-bruun, Storgade 29b, 4180 Soræ. Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale. Ordrenr.:  ----


GENERELT:

whatthefroc.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Personlig oplysninger:

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år, det udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Din mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som evt. måtte have interessere dig. Vi garanterer, at aldrig sælge eller udlåne personlige oplysninger til tredje person.

Såfremt du ikke ønsker at modtage vort nyhedsbrev vil du til enhver tid kunne framelde dette, kan gøres direkte i nyhedsbrevet.