What the Froc Indkøbskurv

Om metalskiltene

Unika

Hos Whatthefroc kan du, som det eneste sted i DK... måske faktisk i hele verden, SE dit skilt, mens du SELV designer det.

Du gør det på forsiden af shoppen, hvor du vælger størrelse, farve på skiltet og farven på skriften. Du kan også tilføje symboler til dit design.

Skiltene er rigtige nummerplader, fremstillet af aluminium, og derfor er de vejrbestandige. Ligeledes er teksten også permanent*.  Du kan derfor sagtens bruge metalskiltene dørskilt til dit koloni- eller sommerhus, på din garage, på din private parkeringsplads, din hesteboks... og selvfølgelig alle steder indendørs.... børneværelset, i ruden på dit køretøj, som brugskunst.... mulighederne er uendelige...

Det er desværre ikke muligt at lave nummerplader til biler, da dette strider imod dansk lovgivning. Vi har dog fået lov til at lave nummerplader til private-parkeringspladser eller til fx firmaer, hvor bestemte biler har bestemte pladser. Dog må disse, af gode grunde, IKKE være hvide med sort skrift. 

De store metalskilte måler 11x52cm, og har plads til op til 10 tegn, ønsker du 12 tegn så send en mail på info@whatthefroc.dk   

De små skilte måler 9x34cm og har plads til op til 8 tegn.

Vi udfører meget gerne special fremstillinger, så skriv endelig til os. Vi elsker udfordringer :-)

Ved indkøb større antal skilte i EN samlet ordre, yder vi selvfølgelig mængderabat.

Du kan også blive forhandler af vores skilte i din webshop, butik, sportsklub eller lignende. Kontakt os for mere information.

info@whatthefroc.dk eller telefon 51710299

 *(dog regnbue skriften, den kan falme ved læng tid i dirkete sollys).